Meer resultaten voor particulier auto kopen

 
particulier auto kopen
 
GasPedaal.nl Occasions kopen? Tweedehands auto's' zoek je op GasPedaal.nl.
Een occasion kopen. Als je een tweedehands auto koopt van een particulier ben je vaak voordeliger uit dan wanneer je hem bij een garagebedrijf koopt. De keerzijde is dat je geen garantie krijgt en nooit zeker weet in welke staat het voertuig verkeerd.
Tweedehands auto kopen, hier vind je de beste tips.
Tweedehands auto kopen Particulier of toch bij een louche dealer? Sommige autobedrijven geven zich uit als particulier om zo legale rechten te omzeilen om van een slechte en/of een te duur geprijsde wagen af te komen. Zij adverteren vaak in kranten, op internet zonder naamsvermelding.
Auto van particulier kopen of via margeregeling? Verkoop ondernemingsdatabank.nl.
Rubriek: Verkoop Advies toegevoegd op 1 oktober 2008. Auto van particulier kopen of via margeregeling? Het is mogelijk dat op de aankoopprijs voor een auto geen btw drukt als u de auto van een particulier koopt of als de gekochte auto onder de zogenaamde margeregeling valt.
Wat moet ik regelen als ik een auto ga kopen? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Auto Vraag en antwoord Wat moet ik regelen als ik een auto ga kopen? Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Wat moet ik regelen als ik een auto ga kopen? Als u een auto gaat kopen, moet u het kenteken op uw naam laten zetten.
Een tweedehands auto op Nederland Mobiel.
Waar koopt u een mooie tweedehands auto. Het kopen van een tweedehands auto kan heel goed gebeuren bij een autodealer. Het gebeurt echter ook regelmatig en misschien wel meer bij een particulier. De oude eigenaar van de auto verkoopt zijn of haar auto aan een andere particulier.
Tweedehands autos en occasions kopen en verkopen Marktplaats.nl.
Tweedehands auto gevonden? Neem dan de koopovereenkomst en de kwitantie voor betaling mee naar de aankoop. Tweedehands auto verkopen. Elke maand 1 miljoen potentiƫle autokopers op Marktplaats Auto. De kans op een succesvolle verkoop is daarmee 2 x zo groot als waar dan ook.
Autoveiling Fleetselect Auto Kopen Altijd honderden auto's' te koop bij FleetSelect.
In onze veilingagenda vindt u alle veilingen op een rij. De voertuigen die ter veiling worden aangeboden, zijn afkomstig van ruim 500 verkopende partijen, van leasemaatschappijen, dealerholdings en merkimporteurs tot fleetowners en autobedrijven. Wij maken het kopen van een auto voor u zo eenvoudig mogelijk.
Bestelauto particulier gekocht Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Aangezien de topicstarter zelf heeft aangegeven dat hij de auto als particulier wilde kopen, mag je er van uitgaan dat de handelaar/dealer voornamelijk aan bedrijven levert, en niet aan consumenten. Het ging om een tweedehands bestelauto, dus de auto stond al op kenteken.

Contacteer ons